Vi ger kraften till den mobila världen

Användarvänlig och säker laddning för människor i offentliga miljöer

Varför våra laddningstjänster

Våra laddningstjänster är robusta eftersom de har utformats för de mest krävande offentliga miljöerna för att säkerställa högsta möjliga tillgänglighet.  Fördelen med service från oss innebär att våra kunder kan fokusera på sin dagliga verksamhet samtidigt våra tjänster skapar högre slutkundnöjdhet.

Vi garanterar er den högsta användningsnivån och kundnöjdhet.

En nyligen genomförd undersökning har visat att våra laddningstjänster väsentligt ökar uppehållstiden, besökaren spendera mer och kundlojalitet stärks på platserna vi finns på.

Tjänsterna

ChargeBox är pionjärer när det gäller gratis laddning i på offentliga platser. Genom olika alternativ för att ladda mobiltelefoner och surfplattor säkert, är tjäsnten enklaste att använda: plugga in, låsa och gå.  Vi använder endast kablar från tillverkare, patentsökande smart låsning och intelligent programvara.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar företag i alla branscher.
För mer information eller en skräddarsydd underlag, prata med oss redan idag

%

Ökad uppehållstid med

%

Ökad kundkorg med

%

Ökad kundkvittot med

%

Återkommer för använda tjänsten i butiken igen

Servicemanagment

Våra laddningstjänster har utvecklats för de mest krävande offentliga platser. Med över 7 miljoner laddningar per år har vi utvecklat tekniken för att aktivt spåra all laddning för att säkerställa ett tillfredsställande resultat. Våra system kan identifiera felaktiga kablar eller andra problem och säkerställa att service sker effektivt. Alla våra enheter kommunicerar via 3G, WiFi eller Ethernet i realtid till vårt telemetrisystem. Våra serviceteam garanterar att våra kunder har minimalt ingripande och minimalt ansvar. Vårt system möjliggör även fjärrdiagnostik och mjukvaruuppdatering, samtidigt som vi tillhandahåller fullständig hanteringsinformation om användningen till våra kunder.

Full spårbarhet

Teknisk support

Servicebesök (olika SLA finns)

Framtidssäkrade oavsett tillverkare

Analys av heatmap

Enhetsförsäkring

Automatisk mjukvarauppgradering och hanterar tillverkas uppgraderingar

Proaktivt analys av resultat och hantering

  • Increase Dwell Time 104%
  • Increase Basket Size 28%
  • Increase Spend 133%
  • Increase Footfall 72%
  • Customer Satisfaction 92%

Resultatet är fantastiskt

Mobila upplevelsen är navet i hos den digitala individen idag. För platserna som besöks av människor. måste platserna göra det till sin prioritet att stödja ananvändning genom att tillhandahålla laddningsstjänster

Vad blir resultatet? Nöjdare besökare, bättre närvaro och ökad ROI. Vad mer behöver du för att ta det enklare beslutat att investera i våra tjänster?

Lär dig mer hur ChargeBox fungerar just på er plats.