Vi ger kraften till den mobila världen

Användarvänlig och säker laddning för människor i offentliga miljöer

Varför våra laddningstjänster

Våra laddningstjänster är robusta eftersom de har utformats för de mest krävande offentliga miljöerna för att säkerställa högsta möjliga tillgänglighet.  Fördelen med service från oss innebär att våra kunder kan fokusera på sin dagliga verksamhet samtidigt våra tjänster skapar högre slutkundnöjdhet.

Vi garanterar er den högsta användningsnivån och kundnöjdhet.

Tjänsterna

ChargeBox är pionjärer när det gäller gratis laddning i på offentliga platser. Genom olika alternativ för att ladda mobiltelefoner och surfplattor säkert, är tjäsnten enklaste att använda: plugga in, låsa och gå.  Vi använder endast kablar från tillverkare, patentsökande smart låsning och intelligent programvara.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar företag i alla branscher. För mer information eller en skräddarsydd underlag, prata med oss redan idag.

En nyligen genomförd undersökning har visat att våra laddningstjänster väsentligt ökar uppehållstiden, besökaren spendera mer och kundlojalitet stärks på platserna vi finns på.

%

Ökad uppehållstid med

%

Ökad kundkorg med

%

Ökad kundkvittot med

%

Återkommer för använda tjänsten i butiken igen

Full audit trail

Proactive performance analysis & management information

Automatic software updates and content updates to media players if needed

Device liability

Future proofing

Kraften till den mobila världen

  • Increase Dwell Time 104%
  • Increase Basket Size 28%
  • Increase Spend 133%
  • Increase Footfall 72%
  • Customer Satisfaction 92%

Resultatet är fantastiskt

Mobila upplevelsen är navet i hos den digitala individen idag. För platserna som besöks av människor. måste platserna göra det till sin prioritet att stödja ananvändning genom att tillhandahålla laddningsstjänster

Vad blir resultatet? Nöjdare besökare, bättre närvaro och ökad ROI. Vad mer behöver du för att ta det enklare beslutat att investera i våra tjänster?

Lär dig mer hur ChargeBox fungerar just på er plats.