Porttelefon/Passage/Bokningsystem

Fastighetens bas, bygg grunden för era boende.

Varför porttelefoni

Med en porttelefon kan besökare i fastigheten bli insläppta genom att ringa en boende eller ett företag på adressen. Fördelen med porttelefoni över både nycklar och portkod är att besökaren måste godkännas varje gång – den kan inte överta en nyckel eller få en kod som kan användas vid andra tillfällen, lämnas över till annan part eller på annat sätt spridas. Många fastigheter väljer att helt ta bort portkod och enbart använda taggar för de boende och porttelefoni för besökare för ökad säkerhet.

Varför passagesystem

Ett passersystem som utmärker sig genom en unik systemuppbyggnad såväl som på en lång rad innovativa funktioner. Med våra system slipper du kravet på separat server/dator för att drifta systemet, inte heller krävs någon licenshantering eftersom allt är inbyggt i systemet. Allt detta sparar mycket tid för att komma igång och för den löpande driften.

Varför bokningssystem

Tiden då de boende, oavsett om det gäller hyresgäster eller medlemmar i bostadsrättsföreningen, måste springa ner i källaren för att undersöka om det finns möjlighet att tvätta är över. Med våra system kan de enkelt få en översikt över lediga tider, boka och avboka – och allt med ett enkelt knapptryck. Allting sköts via en site där de boende loggar in med personligt konto för att få åtkomst till exempelvis tvättstugan i sin fastighet. Förvaltaren kan logga in och administrera tider, tillgänglighet och liknande.

%

Ökar tryggheten

%

Minskar tvättbråket

%

Ökar kontrollen av in/utpassage

%

Säkrare insläpp via porttelefon

Portelefon

TP510-RS

Robust porttelefon för ökad trygghet, passerkontroll och smidig kommunikation. Dinbox porttelefon har touchskärm och ett tåligt skal i CNC-fräst aluminium. IP-telefoni hanterar uppringning till mobil och fast telefon.

Portelefon

A66

VAKA-CALL är en optimal lösning när det är dags att byta ut er gamla porttelefon!
I portapparaten ingår passersystem, med läsare och kodlås.
IP-telefoni hanterar uppringning till mobil och fast telefon.

Boknings- & Informationstavla

Skärm 21 – 32 tum

Digital informationsskärm kan används som ett digitalt våningsregister, men också som en portal för visning av meddelanden eller bilder. Utöver det har skärmen även pekskärm och ett inloggningssystem där användare kan logga in och boka allmänna utrymmen, exempelvis tvättstuga.
Boknings- & Informationstavla

Skärm 15,6 – 21 tum

Bokningstavla för tvättstugor, bastu mm. i VAKA system. Enkelt Web-interface med pekskärm inbyggd i låsbart chassi av vitlackerad stålplåt. Inbyggd läsare som snabbt ger personlig inloggning till bokningen.
Passersystem

R10

R10 är en liten och diskret läsare av nyckelbrickor som installeras för dörrpassage eller öppning av fastighetsbox. R10 kan monteras både utanpåliggande och infälld i vägg.
Passersystem

A45

Läsare för beröringsfria kort eller brickor. Läsare är snyggt designad för att smälta in i de flesta typer av dörrmiljöer på kontor, butiker och liknande.
Användarvänlig med ett starkt läsavstånd för EM brickor (8-10 cm) och/eller Mifare (2-4 cm).

Sydsveriges smartaste fastighet

Fastighetsbolaget Willhem har jobbat med oss i flera olika fastigheter. De har tagit sina hus från 50-talet till 2020-talet! De har investerat i digitala skärmar, digitala postboxar, port/passage, bokningssystem för tvättstuga och andra gemensamma utrymmen, digitala lås till porten som kan öppnas via mobilen. Mobilapp används också för felanmälan, nyheter, samt att boka tvättid. Investeringen har gett dem ökad effektivitet i sina interna processer, samt högre kundnöjdhet och trygghet.

Lär dig mer hur ChargeBox fungerar just på er plats.