Vi flyttar last mile innanför porten

Paketboxar skapar bättre service för alla

Hur ser pakethanteringen ut idag

På grund av den ökade betydelsen av näthandeln behövdes en utveckling inom området paketleveranser. Barnartiklar, böcker, kläder,  hemelektronik och mycket mer beställs allt oftare online och levereras idag på olika sätt men som idag är svårhanterad både för ombud och för konsumenten. En intelligent lösning krävs för att kunna ta emot och skicka tillbaka paket oavsett om man är hemma eller inte, för enkel hantering av returer och för att kunna lämna in egna paket samt hantera paket mellan lägenhetsinnhavare och kollegor.

Våra tjänster

Våra paketboxen har rymliga fack, anpassade för paketleveranser. Efter att paketet avlämnats hämtar mottagaren upp det precis som man gör vid ett ombud eller via mobilen. Facken kan användas för både mottagning och returer av paket. På så vis slipper man helt besöka ett ombud för sina leveranser och e-handel.  Självklart kan användaren använda boxarna för lämna verktyget till grannen och skicka koden direkt till grannens mobilen. Enkelt och bekvämligt för alla parter.

Det finns specifika lösningar för privata bostäder, flerbostadshus, studentboende, detaljhandel ”click and collect” och arbetsplatser.

%

Vill kunnna hämta paket i entrén

%

Vill dela saker med sina grannar

%

Vill få sitt paket direkt innanför sin egna dörr

%

e-handel ökning per år

Dynamisk paketleveransplattform och är öppen för alla operatörer

Kan kompletteras med digitala namnskyltar

Kan kopplas till postboxar

Mobilappåtkomst

Kan kopplas med andra styrsystem så som port/passage.

Ingen investering för fastighetsägaren

Flerbostadhus

eBostadspaket

Den dagliga leveransen av paket från alla bärare och i alla former och storlekar ställer en allt större krav på boendes tid. eBostadspaket möter den här utmaningen och eliminerar i stor utsträckning behovet av att vara hemma, förenklar returerna samt skicka paket mellan boende.
Studentboende

eStudentpaket

eStudenspaket är en intelligent paketpaketlösning med dynamisk fördelning av paketfack. Integration är via ett pekskärmsgränssnitt och online-systemportaler för användning av både ledningsgruppen och studenterna.
Retaill – Click Collect

eRetailpaket

eRetailpaket är en intelligent tjänst i ”‘click and collect” fenomenet, vilket ger möjlighet för e-handlare i B2C eller B2B att samla sina beställningar när som helst. Dedikerad till en försäljningsplats eller delad mellan handlarna på samma gata eller köpcentrum, erbjuder eRetailbox en service anpassad till konsumenternas behov.
Arbetsplatser

eOfficepaket

eOfficepaket kan tjäna ett eller flera affärsändamål, systemet är utformat för att uppfylla ett specifikt affärsbehov. Det kan konfigureras att fungera enbart som en leverans- och samlingsplats för privata paket för anställda, eller alternativt kan eOfficepaket konfigureras för att stödja distributionen av känsliga affärsdokument eller fysiska komponenter. Exempel på detta är att utfärda IT-utrustning till anställda eller leverera kritiska reservdelar till ditt tekniska team.

Lär dig mer hur paketlösningar fungerar just på er plats.